0 items - 0.00

Cart Empty. Please Go to

Shop

Built Environment

Built Environment

Inmiddels zijn de opleidingen bouwkunde, civiele techniek en bouwtechnisch bedrijfskunde bij elkaar gegaan tot de opleiding Built Environment. De verschillende opleidingen die hiervoor bij elkaar zijn gegaan zijn nu binnen de opleiding BE studierichtingen geworden waarop 1e jaars studenten zich in kunnen schrijven. Deze omslag was voor de BKV een enorme verandering, maar om toch iedereen te motiveren voor zijn of haar studie en de vereniging uit te kunnen breiden is er besloten om de vereniging op de gehele ‘nieuwe’ opleiding te storten niet alleen op de studierichting ‘bouwkunde’. De naam ‘Bouwkundevereniging’ zal hierdoor in de toekomst ook gaan veranderen.

Laatste berichten

ArchitectBNA Hans Oudendorp zoekt studenten!

ArchitectBNA Hans Oudendorp zoekt studenten Hier staat momenteel een student op Architectenbureau ArchitectBNA zoekt één student van Built Environment voor een opdracht voor het bureau. De opdracht is het maken van een maquette aan de hand van bestaande bestektekeningen of d.m.v. een sketchup model van een vrijstaande villa en het klaar maken om het te

Lees meer

8E BESTUUR (2017/2018)

Bestuur 2017/2018 Het 8ste bestuur van BUILD Voorzitter: Michel Schaap Secretaris: Chiara van Vlaanderen Penningmeester: Vinny Hofstra Commissaris Evenementen: Maaike Oppenhuis Algemeen Bestuurslid: Mees In der Maur (van links naar rechts: Vinny, Chiara, Michel, Maaike, Mees)  

Lees meer

EindBBQ 2017!

De BBQ was een geweldige afsluiter voor het jaar 2016/2017. Er waren veel mensen van de partij, zowel leden als docenten! Iedereen bedankt voor het komen en tot volgend jaar!

Lees meer