0 items - 0.00

Cart Empty. Please Go to

Shop

Sponsoren

 

 

 

BUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau. De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie. Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.Samen met onze opdrachtgevers en de allergrootste talenten uit het vak weten wij zo steeds een krachtig statement over de toekomst van bouw en infra te maken. En vooral over de rol die elke professional en iedere organisatie, inclusief wijzelf, vandaag de dag op zich dient te nemen. De manier waarop wij met elkaar werken en van elkaar leren kent hierdoor een totaal andere dimensie.

Building Heroes maakt iedereen bewust van zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om deze nieuwe ontwikkeling vorm te geven. Want het vraagt wat van alle partijen. Zowel van onze professionals als onze opdrachtgevers en zeker ook van onszelf.

BUILDING HEROES is opgericht door de eigenaren van meussenvanralen (Pim Meussen, Patrick van Ralen en Willem Molengraaf) en Bemiddeling (Jeroen Meerum Terwogt). Binnen Building Heroes combineren zij hun kennis en ervaring op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search.Deze vier mannen zijn er van overtuigd dat het maken van de beste match belangrijk is, maar dat het zorgen dat deze succesvol blijft de sleutel is tot top prestaties. Want de 100% match bestaat niet, die maak je samen. En dit vraagt wat van alle partijen.
Bovendien geloven zij dat als mensen de verantwoordelijkheid nemen om zichzelf te blijven ontwikkelen en als zij simpelweg gelukkig worden door voor en met hen te werken, er waarde wordt gecreëerd op ieder niveau.In lijn met deze overtuigingen is Building Heroes opgezet, waardoor
professionals duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Building Heroes is inmiddels een proactieve sparringpartner, die iedere keer menselijk maatwerk levert. Of het nu gaat om een interim manager, een structurele rol, directeur of een starter in bouw, vastgoed en infra. Of het nu gaat om een aannemer, ontwikkelaar of een ingenieursbureau.

HET GAAT ons primair om het ontwikkelen van wederkerige relaties die er écht toe doen. Iedereen moet er op meerdere terreinen essentieel op vooruit gaan en trots kunnen zijn op het eindresultaat. Wij willen dat zowel onze professionals als onze opdrachtgevers gaan floreren. Want alleen als organisaties zich ontwikkelen, kunnen onze professionals dat ook en vice versa.Met puur vakmanschap en productiviteit als hoogste doel, volgen wij daarom duurzame waarden, die zich baseren op vakliefde, wederkerigheid, respect en vertrouwen. Building Heroes gelooft, dat als mensen simpelweg gelukkig worden door voor en met ons te werken, dat er dan waarde wordt gecreëerd op ieder niveau. Voor onszelf, voor onze professionals, voor de organisaties om ons heen en op de lange termijn zelfs voor onze hele samenleving.

Onze professionals en onze opdrachtgevers zijn degenen die het verschil maken. Daarom hebben wij hun professionele én persoonlijke behoeften tot het hart van onze bedrijfsvoering gemaakt. Dat begint met oprechte interesse voor de drijfveren en ambities van de individuen en organisaties waarmee wij werken, op de korte en op de lange termijn.Kortom, wij zijn er op gespitst om te weten wat een professional beweegt en wat er binnen een organisatie écht speelt. Wij willen weten waar ze het allemaal voor doen en vooral waar zij als persoon of als bedrijf naartoe willen. Want alleen met oprechte interesse is een duurzame, wederkerige verbintenis mogelijk en ontstaan er de mooiste dingen. Zoals succesvolle samenwerkingsverbanden met excellente resultaten waar iedereen trots op kan zijn.

In de praktijk betekent dit dat wij:

  1. professionals persoonlijke en professionele transformaties laten doormaken door ze onder te brengen bij werkgevers, waar zij in hun kracht komen te staan en zich continu kunnen blijven ontwikkelen;
  2. mensen trainen en coachen op attitude en kennis door middel van onze Construction University. Zodat zij voldoen aan wat de markt van hen vraagt en duurzaam inzetbaar blijven.
  3. talenten tijdens onze events bij elkaar brengen, zodat zij elkaar kunnen inspireren en versterken.

 

 

 

Laatste berichten

JUNIOR WERKVOORBEREIDER UTILITEITSBOUW

‘Bewust, sociaal, verzorgd, milieuvriendelijk en veilig werken dat is volgens ons belangrijk’ De opdracht Jij krijgt de kans om als junior werkvoorbereider te werken bij een grote innovatieve speler. Deze keer is het niet nodig om jaren lange ervaring te hebben om meteen mee te draaien bij een toonaangevende organisatie, want je krijgt intensieve begeleiding

Lees meer

JUNIOR WERKVOORBEREIDER A-PIER SCHIPHOL, BALLAST NEDAM

‘Bouw, leer, innoveer met de A-pier Schiphol’ De opdracht Hoe gaaf is dit? Als junior werkvoorbereider krijg jij de kans om hier de basis te leggen voor je vervolg carrière terwijl je werkt aan een project van €250 miljoen: de A-pier van Schiphol. Je krijgt veel vrijheid om zelf te ondernemen en gerichte coaching; dit

Lees meer

BUILD Zaalvoetbaltoernooi

Trucjes, hatricks en andere voetbalkunsten zijn weer vertoond op het zaalvoetbaltoernooi van BUILD. Natuurlijk zijn er ook winnaars uitgekomen. Bekijk de foto’s!

Lees meer