0 items - 0.00

Cart Empty. Please Go to

Shop

Vacature Stagiair – Civiele Techniek

Zoek jij een stage in de werkvoorbereiding voor je studie Civiele Techniek? Ben je geïnteresseerd in wegenbouw en infra? Wacht dan niet langer en solliciteer bij BAM Infra Regionaal locatie West.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij BAM Infra Regionaal ga je je bezighouden met allerlei taken van de werkvoorbereiding en uitvoering. Hierbij assisteer je de teamleider/hoofduitvoerder bij het plannen, aansturen, financieel bewaken, de maatvoering, en nog veel meer. Daarnaast kunnen de gevraagde competenties vanuit de opleiding ontwikkeld gaan worden gedurende de stageperiode.

Wie zoeken wij?

Voor deze unieke stagemogelijkheid in de uitvoering zoeken wij een HBO (of MBO) student Civiele Techniek. Herken jij je in onderstaande eigenschappen/vaardigheden? Solliciteer dan direct!

  • Student Civiele Techniek.
  • Praktisch ingesteld.
  • Beschikbaar in overleg
  • En natuurlijk: een passie voor Infra!

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen in een omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je maakt onderdeel uit van een dynamische afdeling en je krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van je leerdoelen. Daarnaast biedt BAM een passende stagevergoeding.

Over ons

BAM Infra Regionaal is een lokale partner die op de hoogte is van alle regionale ontwikkelingen. BAM Infra Regionaal begeleidt als lokale aannemer de totale keten van het bouwproces; van idee, ontwikkeling, ontwerp, uitvoering tot en met beheer en onderhoud. Voor zowel complexe multidisciplinaire projecten als kleinschalige lokale projecten. BAM Infra Regionaal heeft een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van Civiel, Wegen, Asfalt en Verkeerstechniek. Dankzij de brede kennis en ervaring van onze medewerkers en de samenwerking met andere BAM-bedrijven kunnen we onze projecten integraal uitvoeren. Dit leidt tot korte, open communicatielijnen, schaalvoordelen, tijdwinst en een effici├źnte werkwijze. Ook denken we graag mee over innovatieve concepten voor actuele vraagstukken als mobiliteit, bereikbaarheid, innovatie en duurzaamheid.

leave a comment