0 items - 0.00

Cart Empty. Please Go to

Shop

De ARCHICUPDe toekomst

ARCHICUP is een stichting met als mission statement het organiseren van een zaalvoetbalcompetitie voor Amsterdamse Architecten, Stedenbouwkundigen en Landschapsarchitecten.

BUILD heeft een zaalvoetbalteam waarmee studenten uit verschillende leerjaren van Built Environment meedoen aan deze gewaagde zaalvoetbalcompetitie.
Deze competitie vindt plaats in verschillende hallen in Amsterdam. Maar Sporthal Oostenburg, gelegen aan de Oostenburgergracht 151 te Amsterdam, is bijna wel de vaste locatie te noemen. De 19 tegenpartijen bestaan uit spelers die werken bij architectenbureaus, aannemersbedrijven en andere bedrijven vanuit de bouwsector. De naam “Archicup” is daar van afgeleid.

Team ‘De Toekomst’
Het team van onze studie heet toepasselijk “De Toekomst”, omdat wij als studenten de toekomst zijn van de bouwwereld. Er kunnen tijdens de wedstrijden contacten worden gemaakt met de bedrijven van de tegenstanders.

Spelerslijst Archicup 2016-2017

Heb je zin in een gezellig avondje entertainment en gezelligheid? Kom ons eens aanmoedigen bij de wedstrijden en wie weet kunnen wij misschien met jullie steun weer kampioen worden net als in het seizoen 2012/2013! De wedstrijden worden natuurlijk altijd keurig afgesloten met een biertje in het café van de desbetreffende sporthal.

Er wordt op verschillende dagen en tijden gespeeld. In de link hieronder staan de uitslagen van de gespeelde wedstrijden en de data voor de toekomstige wedstrijden. Voor meer informatie en leuke verslagen van KNVB-scheidsrechter Frits Wijngaard (77) kan je terecht op http://www.archicup.nl/.